spor iş ayakkabısı Fundamentals Explained

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Style İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine propertyım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

Önleminizi iş sağlığı güvenliği kriterleri çerçevesinde aldığınız zaman işinizde başarı sağlayıp gelirinizi de arttırırsınız.

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

Burun kısmı darbelere karşı ekstra koruma yaratan özel ayakkabıları fiyat karşılaştırması yaparak incelemeye dikkat etmelisiniz. Öte yandan taban kısmı ile dikkat çeken çelik burunlu iş ayakkabısı seçenekleri de measurement sunulur.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

nike boktan bir marka çAlright satıyor olması en büyük en iyi olduğunu göstermez sahipleri belli aynı coca colanın dağıtıcılarına uyguladığı kota gibi kota koyuyor birinci sırada bu işi gerçekten ilmiyle teknolojisiyle hakeden ASICS iş ayakkabısı swolx var ikinci SALOMON PUMA diye gider asics in sitesine girin 2200 çeşit ürün var hepsi de teknolojik harikalar nike boktan bir ayakkabı yapar moda diye millet boka uçan sinekler gibi üşüşür converse sahibi de nike twenty sene giydim belki 40 çift tabanları yüzünden ayaklarımda sorun oldu beyazitta amerikan mağazası vardı direk abd den gelen ürünler 30 usd den alıyordum şimdi nerdeyse seven hundred tl ne bu şimdi moda ya …2013 te asics aldım ağır ayakkabi ingilizce spor yapıyorum ayakkabı da tık yok bağcıklarını çözmeden giyip çıkardığım için boğaz kısmı aşındı nike olsaydı 4-5 çift giderdi.

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Zorlu çalışma koşullarında ayaklarınızın hem rahat etmesini hem de güvende kalmasını mı istiyorsunuz? Mekap İş Ayakkabıları tam sizing göre!

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve ihtiyacınıza en uygun modeli bulmak için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Çalışma şartlarında ve ortamınızın gerektirdiği koşullarda vücudunuzun duruşu ve iskelet sisteminizi kullanışınız son derece önem taşımaktadır. Ayakta kaldığınız her süreçte konfor son derece dikkate değerdir.

KauçUnited kingdom tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

Şantiye botu ve kışlık iş ayakkabısı standartları iş ayakkabısı ise soğBritish isles hava koşullarında ayaklarınızı sıcak tutar. Ayrıca soğuğa dayanıklı ve ESD özellikli iş ayakkabısı gibi özel özelliklere sahip modeller, belirli çalışma koşullarında ekstra koruma sağlar. Yaz aylarında ise yazlık işçi ayakkabısı gibi hafif ve hava geçirgenliği yüksek alternatifler konfor sağlar. 

Report this wiki page